menu
Word Lid
Persmededeling: De vraag van Vlaams Belang om meer maatregelen te treffen rond de recente aanslagen, krijgt gehoor.

17/02/2023 persmededeling

De vraag van Vlaams Belang om meer maatregelen te treffen rond de recente aanslagen, krijgt gehoor. 

Voorzitter Kim Brooks van Vlaams Belang vroeg op 27 januari j.l. dringend doortastende maatregelen om de veiligheid in Mechelen te verhogen. “Het kan door in de gekende wijken en straten extra te patrouilleren en gevoelige plaatsen extra te bewaken”, aldus Brooks. 


De aanslagen in Mechelen hebben aangetoond dat er meer maatregelen nodig zijn om de veiligheid in de stad te verhogen. De voorstellen van Vlaams Belang om de politie meer middelen te geven om de veiligheid te verhogen, zijn niet meteen door de burgemeester aangenomen, maar heeft wel gehoor aan onze oproep gegeven om extra te laten patrouilleren en prominenter aanwezig te zijn in gevoelige wijken.


De burgemeester heeft aangekondigd dat er extra middelen zullen worden ingezet om de veiligheid te verhogen. (Artikel GVA)  De politie zal in de gekende wijken en straten extra patrouilleren en gevoelige plaatsen extra bewaken. Ook zal er meer aandacht besteed worden aan preventie door de politie. 


De voorzitter van Vlaams Belang, Kim Brooks, benadrukt dat het belangrijk is dat er meer maatregelen worden genomen om de veiligheid te verhogen. “De bevolking moet zich veilig voelen in de stad en daarom is het belangrijk dat er meer maatregelen worden genomen”, aldus Brooks. 


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF